Praktische Zaken

Tarieven

YourTime Therapy heeft een samenwerking met Caredate.
Dit betekent dat er voor volwassenen de mogelijkheid is voor vergoede zorg. Je kunt je hier aanmelden voor vergoede zorg bij YourTime Therapy.

Om in aanmerking te komen voor vergoede zorg is er een verwijzing van de huisarts en een diagnose nodig. Tevens zijn er altijd de kosten van het eigen risico. De hoogte van de vergoeding is afhankelijk van je verzekering.

Geef je voorkeur aan gesprekken zonder vergoeding dan is het tarief voor intakegesprekken en behandelgesprekken €97,- per sessie (45 minuten). Voor inhoudelijk e-mailcontact geldt hetzelfde tarief. Dit zal berekend worden per benodigd kwartier. Voor verzoeken voor een behandelgesprek binnen 0-24 uur wordt een toeslag van €30,- in rekening gebracht. Aan een kennismakingsgesprek (20 minuten) zijn geen kosten verbonden.

Na afloop van het gesprek/e-mailcontact ontvang je de factuur. Deze moet voldaan zijn voor het volgende gesprek. Behandeling van NIP-psychologen is vrijgesteld van btw.

YourTime Therapy heeft geen contractafspraken gemaakt met gemeenten. Voor kinderen/jeugd is er dus geen mogelijkheid voor vergoeding.

Afspraken annuleren of verzetten

Afspraken moeten minimaal 24 uur van te voren worden afgezegd. Je kunt dit per mail of Whats-app doen. Als een ingeplande afspraak niet wordt nagekomen, dan wordt het volledige bedrag in rekening gebracht. Voor het verzetten van een ingeplande afspraak binnen 0-24 uur wordt de helft van het tarief in rekening gebracht.

Klachtenregeling

Als je niet tevreden bent over de ontvangen hulp, vind ik het fijn als je dit met mij bespreekt. Wil je dit niet met mij bespreken dan kun je hier lezen waar je terecht kunt met je klacht.

© Copyright - Your Time Therapy
WhatsApp chat direct met mij